Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Billingsfors

Annons:
I orten Billingsfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Billingsfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Billingsfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Billingsfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Billingsfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Billingsfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Billingsfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Billingsfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Billingsfors

För dig som letar efter lediga tomter i Billingsfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Billingsfors

Även lediga lägenheter i Billingsfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Billingsfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Billingsfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Billingsfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Billingsfors.

Tony Vahlquist Fastighets AB
Stenebyv. 13
660 11 Billingsfors

Annons:

Detaljinformation om orten Billingsfors - fastighetsdata

Billingsfors är en tätort i Bengtsfors kommun. Genom samhället går järnvägen Dal–Västra Värmlands Järnväg med anhalt Billingsfors station. Orten är känd för sitt pappersbruk, Billingsfors bruk, som är beläget vid Laxsjön.

Yta: 231,51 hektar
Invånare: 1134, år 2010

Här hittar du mer information om Billingsfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Billingsfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.