Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bäckefors

Annons:
I orten Bäckefors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Bäckefors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bäckefors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bäckefors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bäckefors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bäckefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bäckefors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bäckefors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bäckefors

För dig som letar efter lediga tomter i Bäckefors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bäckefors

Även lediga lägenheter i Bäckefors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bäckefors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bäckefors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bäckefors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bäckefors.

Neandhers Fastigheter
Ekv. 6
668 40 Bäckefors


Corenso Svenska AB
Lasarettsv. 8
668 40 Bäckefors


Johanssons Allservice
Tallmov. 5
668 40 BäckeforsNeandhers, Maj-Britt Irene
Ekv


Hedströms Bygg & Fastighets Service AB
Brukshagsgatan 5
668 40 Bäckefors


Blomberg Group AB
Skarven 8
668 94 BÄCKEFORS


Stens Glasmästeri HB
Lasarettsv. 6
668 40 Bäckefors


Bäcken-Reginebergs Vägsamfällighet
Hjulsrud 2
668 94 BÄCKEFORSArne Carlsson Jakt Fiske & Fritid
G


Roy Anderssons Fastighets AB
Uddevallav. 6
668 40 BäckeforsBrukskällan Dalsland AB
TallmovAndersson Och Karlsson Fastigheter AB
Uddevallav

Annons:

Detaljinformation om orten Bäckefors - fastighetsdata

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånare: 673, år 2010

Här hittar du mer information om Bäckefors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bäckefors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.