Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Axvall

Annons:
I orten Axvall finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Axvall som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Axvall. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Axvall rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Axvall som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Axvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Axvall variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Axvall eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Axvall

För dig som letar efter lediga tomter i Axvall kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Axvall

Även lediga lägenheter i Axvall går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Axvall.

Fastigheter och fastighetsbolag i Axvall

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Axvall. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Axvall.

Hornborga Turism, Lake Hornborga Nature Resort / Skaraborgs Turistbyrå m. Fiskecamp
Hornborgasjöns stugby
532 93 Axvall


Elisabeth & Gunnar Fastighetsförvaltning HB
Eggby Hulängen 1
532 92 AXVALL


Barbro & Kjell Hideström
Eggby Emtenäs 1
532 92 AXVALL


Lundgrens Fastighetsservice
Öglunda Hulan 1
532 92 AXVALL


Ruwack Fastighetsservice AB
Öglunda Hasselstigen 3
532 92 AXVALLK M J AB
Köpstaden


Falköpings Idrottspoliklinik AB
Skärv Persbo 1
532 92 AXVALLLann Göran Byggprojektering
Infanterig


Slättäng Öglunda Samfällighetsförening
Öglunda SLÄTTÄNG
532 92 AXVALLVarnhem-Ljungstorps Samfällighetsförening
Varnhem Bäckedalen 4602Stuteri Lunne Gård
St. Ekeberg 5


Bjellum Bäckagården
Bäckagården
532 93 AxvallRuwack Fastighetsförvaltning AB
Öglunda Hasselstigen 3


Impelco Teknik & Försäljning AB
Öglunda Ingabo 1
532 92 AXVALL

Annons:

Detaljinformation om orten Axvall - fastighetsdata

Axvall är en tätort i Skara kommun i Västra Götalands län. Orten ligger till största delen i Norra Vings socken, men den norra delen tillhör Skärvs socken och en del ligger i Norra Lundby socken. Axvall ligger 10 minuter från Skara och 40 minuter från Skövde centrum.

Yta: 110,30 hektar
Invånare: 1186, år 2010

Här hittar du mer information om Axvall.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Axvall. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.