Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Askim

Annons:
I orten Askim finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Askim som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Askim. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Askim rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Askim som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Askim hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Askim variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Askim eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Askim

För dig som letar efter lediga tomter i Askim kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Askim

Även lediga lägenheter i Askim går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Askim.

Fastigheter och fastighetsbolag i Askim

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Askim. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Askim.

Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


Åberg & Lawe
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


Alaska Fastigheter AB
Datav. 21 B
436 32 ASKIM


Beson Fastigheter AB
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Mandeln 17 KB ,
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Peder Olausson Fastighetsbyrå AB
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


SkandiaMäklarna
Datav. 6
436 32 ASKIM


Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Hantverksv. 1
436 33 Askim


Elcenter AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM

Annons:

Detaljinformation om orten Askim - fastighetsdata

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånare: 23 375, år 2010

Här hittar du mer information om Askim.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Askim. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.