Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Angered

Annons:
I orten Angered finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Angered som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Angered. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Angered rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Angered som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Angered hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Angered variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Angered eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Angered

För dig som letar efter lediga tomter i Angered kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Angered

Även lediga lägenheter i Angered går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Angered.

Fastigheter och fastighetsbolag i Angered

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Angered. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Angered.

Gårdstensbostäder AB
Kastanjgården 3
424 39 Angered


Reningsborg
Angeredsvinkeln 9
424 67 ANGERED


Hyveln i Göteborg KB
Blixtg. 4
424 35 Angered


Grillkryddans Förvaltning Ek för
Kryddpepparg. 73
424 53 AngeredTorslanda Fastigheter AB
Blixtgatan


Kryddkrassegatans Andra Samfällighetsförening
Kryddkrasseg. 29
424 53 Angered

Annons:

Detaljinformation om orten Angered - fastighetsdata

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånare: 950, år 2010

Här hittar du mer information om Angered.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Angered. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.