Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Alvhem

Annons:
I orten Alvhem finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Alvhem som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Alvhem. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Alvhem rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Alvhem som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Alvhem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Alvhem variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Alvhem eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Alvhem

För dig som letar efter lediga tomter i Alvhem kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Alvhem

Även lediga lägenheter i Alvhem går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Alvhem.

Fastigheter och fastighetsbolag i Alvhem

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Alvhem. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Alvhem.

KB Alvhem 1:10
Kungsv. 4
446 91 ALVHEMAlvhems Vägförening
Lokv


Sven Oscarssons Fastighets AB
Ramstorp 250
446 91 ALVHEM


Jättebergets Samfällighetsförening
Ramstorp 365
446 91 ALVHEMAlvhem Västergårdens Samfällighetsförening
Västergården 200

Annons:

Detaljinformation om orten Alvhem - fastighetsdata

Alvhem, är en tätort i Ale kommun. Samhället ligger vid E45 och Norge/Vänerbanan (tidigare Bergslagsbanan), öster om Göta älv, knappt 40 km nordost om Göteborg C. I samband med att Lödöse-Lilla Edets Järnväg (nu Lilla Edet-banan) anslöts till Bergslagsbanan öppnades Alvhems station vid anslutningen 1906.

Yta: 20,54 hektar
Invånare: 202, år 2010

Här hittar du mer information om Alvhem.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Alvhem. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.