Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älvängen

Annons:
I orten Älvängen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Älvängen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älvängen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älvängen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älvängen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älvängen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älvängen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älvängen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älvängen

För dig som letar efter lediga tomter i Älvängen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älvängen

Även lediga lägenheter i Älvängen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älvängen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älvängen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älvängen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älvängen.

Elfixaren i Ale AB
Hansv. 6
446 38 ÄLVÄNGEN


Axelssons Fastighetsbyrå
Postv. 2
446 32 ÄLVÄNGEN


Sven Hardesjö, Hardesjö Fastighets AB
Bärnstensv. 6
446 35 älvängen


Aleterminalen AB
Hålstensv. 3
446 37 älvängenLeberoth, Fastighets AB
Fabriksv. 3


Ale City i Älvängen, KB
Carlmarks v. 70
446 33 älvängen


Boiro Fastighets AB
Skogshyddev. 3
446 33 älvängen


Fkmr Fastighets AB
Hansv. 6
446 38 ÄLVÄNGENJärbovägens Samfällighetsförening
Järnbo Mellangården 125Vind I Ale AB
Röbacka


Utby 2:102Annons:

Detaljinformation om orten Älvängen - fastighetsdata

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånare: 4196, år 2010

Här hittar du mer information om Älvängen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älvängen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.