Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Agnesberg

Annons:
I orten Agnesberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Agnesberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Agnesberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Agnesberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Agnesberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Agnesberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Agnesberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Agnesberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Agnesberg

För dig som letar efter lediga tomter i Agnesberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Agnesberg

Även lediga lägenheter i Agnesberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Agnesberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Agnesberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Agnesberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Agnesberg.

O. V. A. Varupartier AB
Agnesbergsv. 28
424 38 AGNESBERG


HB Gråsten 70
Bäcksins v. 3
424 38 AGNESBERGRemateria, AB
Agnesbergsv


Göteborgs Lastbilcentrals Fastighet AB
Gårdstens Industriväg 6
424 38 AGNESBERGMarieholms Bruk Järnverksaktiebolag
Agnesbergsv. 28Budkedjan Thermobud i Göteborg AB
Gårdstens


Kroppefjällsv Samfällighetsf
Polkettv. 3
424 38 AGNESBERG

Annons:

Detaljinformation om orten Agnesberg - fastighetsdata

Agnesberg är ett primärområde i stadsdelen Angered i norra Göteborg (före 1967 i Angereds kommun), tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Det är beläget vid E45 och Bergslagsbanan på Göta älvs östra strand.

Yta:
Invånare: 937, år 2010

Här hittar du mer information om Agnesberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Agnesberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.