Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Virsbo

Annons:
I orten Virsbo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Virsbo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Virsbo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Virsbo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Virsbo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Virsbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Virsbo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Virsbo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Virsbo

För dig som letar efter lediga tomter i Virsbo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Virsbo

Även lediga lägenheter i Virsbo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Virsbo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Virsbo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Virsbo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Virsbo.

Näsvägens I Virsbo Samfällighetsför
Näsv. 6
730 61 VirsboT. Frank Fastighetsservice AB
EnebbavFelingens Samfälligh.Fören
LerhagsvLövvikstorp-Felingens Samfälligh.För
Jolec AB
Storgårdsv. 7Wirsbo Tools AB
Bruksv. 35 Gamla Bruksområdet


Jolec HB
Storgårdsv. 7
730 61 Virsbo


Williamsson, Folke Per-Ola
Kyrkov. 8
730 61 Virsbo

Annons:

Detaljinformation om orten Virsbo - fastighetsdata

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånare: 1517, år 2010

Här hittar du mer information om Virsbo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Virsbo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.