Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Västerfärnebo

Annons:
I orten Västerfärnebo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Västerfärnebo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Västerfärnebo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Västerfärnebo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Västerfärnebo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Västerfärnebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Västerfärnebo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Västerfärnebo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Västerfärnebo

För dig som letar efter lediga tomter i Västerfärnebo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Västerfärnebo

Även lediga lägenheter i Västerfärnebo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Västerfärnebo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Västerfärnebo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Västerfärnebo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Västerfärnebo.

Garagebyggarna I Mälardalen AB
Forsteby 103
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


Hedåkers Fastigheter, AB
Snarv. 4
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Holstensboda Förvaltning AB
Holstensboda Gård 106
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Larsson, Helen
Färnebo Hedbo 135
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Kvarnsjövägens Samfällighetsförening
Färnebo hedbo 2224
733 62 VÄSTERFÄRNEBOAog Fastigheter AB
Mälby


Västerfärnebo Farmartjänst
Skogbyn 107
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Hck Bygg & Montage
Västerbykil 180
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Fribergsvägens Samfällighetsförening
Mälby
733 62 VÄSTERFÄRNEBO

Annons:

Detaljinformation om orten Västerfärnebo - fastighetsdata

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånare: 477, år 2010

Här hittar du mer information om Västerfärnebo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Västerfärnebo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.