Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Västerås

Annons:
I orten Västerås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Västerås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Västerås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Västerås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Västerås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Västerås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Västerås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Västerås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Västerås

För dig som letar efter lediga tomter i Västerås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Västerås

Även lediga lägenheter i Västerås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Västerås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Västerås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Västerås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Västerås.

Bostads AB Mimer Kundcenter & Showroom
Torgg. 4
722 15 VÄSTERÅS


Bostads AB Mimer
Slottsg. 33
722 11 VÄSTERÅS


Martin Sollander AB
N. Källg. 17
722 11 VÄSTERÅS


Aroseken Mäklarna
Badhusg. 5
722 15 VÄSTERÅS


Vs-Hus AB
Hamngränd 10
721 30 VÄSTERÅS


SkandiaMäklarna
Vasag. 20 A
722 15 VÄSTERÅS


Willhem Västerås
Lieg. 7
724 67 Västerås


Berglund Förvaltnings AB, Harry
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


Seniorproffsen Viva Voce AB
Farledsgatan 5
722 10 Västerås


SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum
Sigurdsg. 21
721 30 VÄSTERÅS


L T Konsult Fastighetsservice AB
Sjöhagsv. 8
721 32 VÄSTERÅS


HJT-Service AB
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


NCM Development
Kopparbergsv. 6
722 13 VÄSTERÅS


Mats Taxén Fastighetsmäklaren AB
Klockargårdsv. 3
725 92 VÄSTERÅS


Humble Fastighetsmäkleri AB
Köpmang. 5
722 15 VÄSTERÅS


Riksbyggen
Biskopsgränd 3
722 11 VÄSTERÅS

Annons:

Detaljinformation om orten Västerås - fastighetsdata

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånare: 110877, år 2010

Här hittar du mer information om Västerås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Västerås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.