Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Surahammar

Annons:
I orten Surahammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Surahammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Surahammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Surahammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Surahammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Surahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Surahammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Surahammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Surahammar

För dig som letar efter lediga tomter i Surahammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Surahammar

Även lediga lägenheter i Surahammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Surahammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Surahammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Surahammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Surahammar.

Surahammarshus AB
Knuthagsg. 51
735 35 Surahammar


Folkets Hus Surahammar
Köpmang. 26
735 31 Surahammar


Peab
Österg. 90 -92
735 32 SURAHAMMAR


Hovgården 3:15, KB
Kyrkog. 12
735 32 SURAHAMMAR


Sura El Fastighets AB
Elingbov. 38
735 91 Surahammar


Södra Tärnans Samfällighetsförening
Sagav. 39 B
735 36 SURAHAMMAR


Hagfast Bygg & Konsult AB
Ekbacken 19
735 35 Surahammar

Annons:

Detaljinformation om orten Surahammar - fastighetsdata

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånare: 6179, år 2010

Här hittar du mer information om Surahammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Surahammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.