Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skultuna

Annons:
I orten Skultuna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Skultuna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skultuna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skultuna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skultuna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skultuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skultuna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skultuna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skultuna

För dig som letar efter lediga tomter i Skultuna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skultuna

Även lediga lägenheter i Skultuna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skultuna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skultuna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skultuna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skultuna.

KvartersMäklaren
Bruksg. 8
726 31 Skultuna


Vagersta 2:8
Vagersta 26
726 91 SkultunaKvarnbackens Fastigheter AB
Bruksg


Syskonen Uppsäll Enskild Firma
Hägervallen 8
726 92 SKULTUNATomta Grus AB
Tomta Gård 1Jackeroo
Käpplinge 17


Lars-Åke Söderström AB
Hönäs 118
726 92 SKULTUNATomta Gård AB
Romfartuna


Svanå Byggnadsför Upa
Svanå 13
726 92 SKULTUNAHägervallen Samfällighetsför
HägervallenTibble Fastighets AB
Tibblev


Vika El- Och Maskinteknik
Broarna 1
726 91 Skultuna


Kvarnbacka Samfällighetsför

Lars-Anders Gården
0224


Gastroköket Sverige AB
Bruksg. 6
726 31 SkultunaAlf Ulfwin I Gamla Bryggeriet Skultuna A
G


Skultuna Lagårn AB
Ekeby
726 92 SKULTUNA

Annons:

Detaljinformation om orten Skultuna - fastighetsdata

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånare: 3133, år 2010

Här hittar du mer information om Skultuna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skultuna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.