Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skinnskatteberg

Annons:
I orten Skinnskatteberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Skinnskatteberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skinnskatteberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skinnskatteberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skinnskatteberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skinnskatteberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skinnskatteberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skinnskatteberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skinnskatteberg

För dig som letar efter lediga tomter i Skinnskatteberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skinnskatteberg

Även lediga lägenheter i Skinnskatteberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skinnskatteberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skinnskatteberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skinnskatteberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skinnskatteberg.

Rånäs TomtAB
Lövslätten 2
739 91 Skinnskatteberg


Phalaenopsis AB
Industriv. 3
739 30 SKINNSKATTEBERG


Flena-Grotten Samfällighetsförening
Gillbo 6
739 92 SKINNSKATTEBERGVästanheds Fritidsområde Samfälligheten
RINGVÄGEN VÄSTANHED


Animac AB
Industriv. 3
739 30 SKINNSKATTEBERGK S Industriservice AB
Fållv. 3

Annons:

Detaljinformation om orten Skinnskatteberg - fastighetsdata

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånare: 2287, år 2010

Här hittar du mer information om Skinnskatteberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skinnskatteberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.