Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Salbohed

Annons:
I orten Salbohed finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Salbohed som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Salbohed. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Salbohed rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Salbohed som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Salbohed hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Salbohed variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Salbohed eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Salbohed

För dig som letar efter lediga tomter i Salbohed kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Salbohed

Även lediga lägenheter i Salbohed går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Salbohed.

Fastigheter och fastighetsbolag i Salbohed

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Salbohed. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Salbohed.

Sörsalbo Byamän
Sörsalbo
733 63 SalbohedKarl-Eriks Allservice
Sandv


Magasinet Salbohed
Kopparbergsv. 64
733 63 Salbohed


F-Comm AB
Vevde 136
733 63 SalbohedMackeb AB
Gussjö 121Järnäpplet Fastighets AB
Hassmyra


Öster Vrenninge Vägsamfällighet
Öster Vrenninge 153
733 63 SalbohedMarielund Ökvist & Johansson i Sala AB
Kopparbergsv


Norrsalbo Byamän
Norrsalbo
733 63 SalbohedJason AB
Hassmyra


Sörsalbo O Brunnsala Byamän
Sand
733 63 SalbohedVideunge Design By Annsan
Sörsalbo Ängsholmen 105

Annons:

Detaljinformation om orten Salbohed - fastighetsdata

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånare: 259, år 2010

Här hittar du mer information om Salbohed.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Salbohed. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.