Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sala

Annons:
I orten Sala finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Sala som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sala. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sala rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sala som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sala variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sala eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sala

För dig som letar efter lediga tomter i Sala kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sala

Även lediga lägenheter i Sala går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sala.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sala

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sala. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sala.

Fastighetsbyrån
Fredsg. 22
733 30 SALA


Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


Mäklarhuset i Sala AB
Norrbergsg. 10
733 39 Sala


Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Gruvtornet Fastigheter AB
S. Esplanaden 6
733 33 Sala


Riksbyggen
Bergslagsg. 7
733 32 SALA


Sala Truck Service AB
Hyttv. 14
733 38 SALA


Silvergruvans Antik & Kuriosa
Drottning Christinas v. 13
733 36 SALA


MaHå Konsult & Förvaltning AB
Staafg. 10
733 33 Sala


Vjalki Fastigheter KB
Braheg. 8
733 33 Sala

Annons:

Detaljinformation om orten Sala - fastighetsdata

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånare: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om Sala.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sala. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.