Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Riddarhyttan

Annons:
I orten Riddarhyttan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Riddarhyttan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Riddarhyttan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Riddarhyttan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Riddarhyttan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Riddarhyttan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Riddarhyttan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Riddarhyttan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Riddarhyttan

För dig som letar efter lediga tomter i Riddarhyttan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Riddarhyttan

Även lediga lägenheter i Riddarhyttan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Riddarhyttan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Riddarhyttan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Riddarhyttan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Riddarhyttan.

Riddarhyttans Samfällighetsförening
Centralv. 15 A
730 91 RiddarhyttanPellegruvans Samfällighetsförening
Kapellv. 6Riddarhyttan Fastigheter AB
Fagerstav. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Riddarhyttan - fastighetsdata

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånare: 431, år 2010

Här hittar du mer information om Riddarhyttan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Riddarhyttan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.