Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kungsör

Annons:
I orten Kungsör finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Kungsör som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kungsör. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kungsör rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kungsör som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kungsör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kungsör variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kungsör eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kungsör

För dig som letar efter lediga tomter i Kungsör kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kungsör

Även lediga lägenheter i Kungsör går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kungsör.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kungsör

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kungsör. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kungsör.

Fastighetsbyrån
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Lenmoras Allservice
St. Lövås 122
736 91 KUNGSÖR


Fastighetsbyrån Västra Mälardalen AB
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Gt Modulhus AB
Tornv. 13
736 31 KUNGSÖRHero Teknik Fastigheter AB
FabriksgMöbelfabriken Thule AB
Kungsg. 6


Loeper Jannerklint, Roland
Eddav. 27
736 36 Kungsör

Annons:

Detaljinformation om orten Kungsör - fastighetsdata

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånare: 5452, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsör.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kungsör. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.