Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Köping

Annons:
I orten Köping finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Köping som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Köping. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Köping rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Köping som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Köping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Köping variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Köping eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Köping

För dig som letar efter lediga tomter i Köping kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Köping

Även lediga lägenheter i Köping går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Köping.

Fastigheter och fastighetsbolag i Köping

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Köping. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Köping.

Senäte Fastigheter
Scheeleg. 7
731 32 Köping


Fastighetsbyrån
Stora g. 13
731 31 KÖPING


Sjödoffs Fastighetsservice Och Trosspassning AB
Maskinistg. 2 A
731 36 Köping


Riksbyggen
Mästareg. 5
731 50 Köping


TermoTek AB
Norrhamra 3
731 91 KÖPING


m4 gruppen AB
Nya Hamnv. 5
731 36 Köping


Erik Zarins KB
Maskinistg. 2
731 36 Köping


Köpings Godtemplares Byggnadsför Upa
V. Långg. 2
731 32 Köping


Din Bostad
Tunadalsg. 6 A
731 31 KÖPING


Team Forsis AB
Dåwö säteri
731 91 KÖPING

Annons:

Detaljinformation om orten Köping - fastighetsdata

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånare: 17743, år 2010

Här hittar du mer information om Köping.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Köping. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.