Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kolsva

Annons:
I orten Kolsva finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Kolsva som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kolsva. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kolsva rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kolsva som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kolsva hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kolsva variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kolsva eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kolsva

För dig som letar efter lediga tomter i Kolsva kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kolsva

Även lediga lägenheter i Kolsva går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kolsva.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kolsva

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kolsva. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kolsva.

Klöverlien AB
Bergtorpsv. 25
731 11 KOLSVAJakobsson & Ljunggren HB
Svedjev


Skyttens Samfällighetsför
Skyttev. 2
731 11 KOLSVAAlviks Samfällighetsförening
Bergslagsv. 117 BKristina Fernroth Börjel M.E.F.
Sunnansjö


Stiftelsen Bergtorpet

Ollebo Fastigheter AB
Gisslarbo


Bostadsrättsföreningen Flygaren
Kärrv. 3
731 11 KOLSVA


Gisslarbo Samfällighetsför
Gisslarbo 54
731 15 KOLSVASvansbo-Nibbarsbo Samfällighetsförening
Nygärdet 3Sabine Pettersson
Segelsbo


Solmyra Bygg & Allservice
Solmyra 38
731 15 KOLSVA


Wiborgs Fastighets AB
Rönningev. 7 A
731 13 KOLSVA


Heoh Fastighets AB
Prästgårdsv. 1
731 11 KOLSVA


Robo I Kolsva AB
Svedjev. 23
731 11 KOLSVA


Johan Ackesten Fastighetsförvaltning
Jönsarbo 1
731 15 KOLSVA


Björnstigens Samfällighetsför
Björnstigen 18
731 11 KOLSVA

Annons:

Detaljinformation om orten Kolsva - fastighetsdata

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånare: 2453, år 2010

Här hittar du mer information om Kolsva.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kolsva. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.