Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kolbäck

Annons:
I orten Kolbäck finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Kolbäck som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kolbäck. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kolbäck rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kolbäck som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kolbäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kolbäck variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kolbäck eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kolbäck

För dig som letar efter lediga tomter i Kolbäck kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kolbäck

Även lediga lägenheter i Kolbäck går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kolbäck.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kolbäck

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kolbäck. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kolbäck.

Falks Industrifastigheter AB
Bergsg. 6
734 51 KOLBÄCK


Trans Skandic Förvaltning AB
Bergsg. 4
734 51 KOLBÄCK


Brunna Vatten Samfällighetsförening Ga:1
Brunna 3
734 93 KOLBÄCKFast Sköt Städ Kolbäck
Skomakarev. 12


Säby Samfällighetsförening
Säby 25
734 93 KOLBÄCKKolbäcks Grossist & Entreprenad AB
StationsgTmp I Munktorp HB
BergsgRickardsviksparken Ek. För.
N. Åvägen 13


Sallfix Tele & Data Consulting
Svallings v. 22
734 93 KOLBÄCK


Liglawe Fastighets AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Nibble - Värpeby Samfällighetsförening
Värpeby
734 93 KOLBÄCKRibbholmen Fastighet AB
Mölntorp


Solmyra Fritidsområdes Samfällighetsförening
Forstav. 13
734 51 KOLBÄCKAB Verner Andersson
Sörstaforsv


Sten Von Unge
Mölntorps gård
734 93 KOLBÄCK


Expert Engineering Sweden AB
Vikingag. 7
734 51 KOLBÄCKTarbek AB
Vallmogatan

Annons:

Detaljinformation om orten Kolbäck - fastighetsdata

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånare: 1951, år 2010

Här hittar du mer information om Kolbäck.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kolbäck. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.