Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hallstahammar

Annons:
I orten Hallstahammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Hallstahammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hallstahammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hallstahammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hallstahammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hallstahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hallstahammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hallstahammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hallstahammar

För dig som letar efter lediga tomter i Hallstahammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hallstahammar

Även lediga lägenheter i Hallstahammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hallstahammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hallstahammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hallstahammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hallstahammar.

Hallstahem AB
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Svensk Fastighetsförmedling
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Sandvik Heating Technology AB
Sörkvarnsv. 1
734 31 HALLSTAHAMMAR


FWC Flight-Wood Consulting AB
Energig. 7
734 32 Hallstahammar


HARDYs Transport AB
Cementv. 1
734 32 Hallstahammar


Åsbyskantzengruppen Hallstahammar Ekonomisk Förening
070 - 671 70 38Gojos Fastigheter AB
Hammartorget 14
734 30 Hallstahammar

Annons:

Detaljinformation om orten Hallstahammar - fastighetsdata

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånare: 10478, år 2010

Här hittar du mer information om Hallstahammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hallstahammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.