Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fagersta

Annons:
I orten Fagersta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Fagersta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fagersta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fagersta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fagersta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fagersta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fagersta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fagersta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fagersta

För dig som letar efter lediga tomter i Fagersta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fagersta

Även lediga lägenheter i Fagersta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fagersta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fagersta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fagersta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fagersta.

Svensk Fastighetsförmedling
Brinellv. 25
737 40 Fagersta


m4 gruppen AB
Transportv. 7
737 30 FAGERSTA


RACK Industrifastigheter HB
Truckv. 3
737 30 FAGERSTA


Jonas Erland Bygg AB
Åvestbov. 109
737 91 Fagersta


Rudgruvans Industrier AB
0223 - 171 90Fagersta Fastigheter AB
Stationsv. 14 A
737 40 Fagersta


AB T A Holding
Kristiansbergsv. 19
737 30 FAGERSTA


Mäsinge-Möllhults Vägsamfällighet
Bergslagsv. 67
737 33 FagerstaSalomonhög-Flintalycke Vägsamfällighet
Aspv. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Fagersta - fastighetsdata

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånare: 11130, år 2010

Här hittar du mer information om Fagersta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fagersta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.