Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ängelsberg

Annons:
I orten Ängelsberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Ängelsberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ängelsberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ängelsberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ängelsberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ängelsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ängelsberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ängelsberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ängelsberg

För dig som letar efter lediga tomter i Ängelsberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ängelsberg

Även lediga lägenheter i Ängelsberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ängelsberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ängelsberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ängelsberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ängelsberg.

Galleri Ängelsbergs Brukshandel
Ängelsbergsv. 15
737 90 ängelsberg


HB Paby O Son
Utsiktsv. 1
737 90 ängelsbergLånggärdsviken / Benningabygdens Ek. För.
Dunshammarv. 10


Skommarbo-Flodhälls Vägsamfällighet
Flohäll 10 A
737 90 ängelsbergDunshammars Samfällighetsförening
MyrmalmsvSweden Rail AB
Framnäsv. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Ängelsberg - fastighetsdata

Ängelsberg är en småort i Västervåla socken i Fagersta kommun. Ängelsberg ligger vid sjön Åmänningen sydost om Fagersta. Stationssamhället Ängelsberg ingår i Ekomuseum Bergslagen.

Yta: 86 hektar
Invånare: 138, år 2010

Här hittar du mer information om Ängelsberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ängelsberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västmanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.