Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ullånger

Annons:
I orten Ullånger finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Ullånger som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ullånger. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ullånger rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ullånger som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ullånger hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ullånger variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ullånger eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ullånger

För dig som letar efter lediga tomter i Ullånger kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ullånger

Även lediga lägenheter i Ullånger går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ullånger.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ullånger

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ullånger. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ullånger.

Lennart Wiberg Fastigheter
Fjällv. 1 -A
870 32 ULLÅNGER


Idé Höga Kusten AB
Sundbrog. 30
870 32 ULLÅNGERSkidstahus Mark & Exploatering AB
äskjaSparrhuggets Samfällighetsförening
ÖdNova Fastigheter HB
Salum 212


Bygg Böhlenius
Edånger 128
870 32 ULLÅNGER


Ödens Samfällighetsförening
Utvik
870 32 ULLÅNGERRöviksvägens Samfällighetsförening
Rödviken 133Skidsta Hus AB
äskjaNilssons Elektriska i Ullånger, HB
Sundbrogatan


Höga Kusten Fastighet & Redovisning KB
Industriv. 2
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Detaljinformation om orten Ullånger - fastighetsdata

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånare: 626, år 2010

Här hittar du mer information om Ullånger.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ullånger. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.