Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Torpshammar

Annons:
I orten Torpshammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Torpshammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Torpshammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Torpshammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Torpshammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Torpshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Torpshammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Torpshammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Torpshammar

För dig som letar efter lediga tomter i Torpshammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Torpshammar

Även lediga lägenheter i Torpshammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Torpshammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Torpshammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Torpshammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Torpshammar.

Hjältanstorps Byamäns Samfällighet
Hjältanstorp
840 13 TorpshammarGulåsens Samfällighetsförening
Flata 4470R. Viklunds El & Allservice AB
NTimmervägens Samfällighetsförening
NordanedeTorpshammars Touring Kjell Jonsson
Guldbransensv. 5


Torpshammars Vägförening
Kvarnv. 1
840 13 TorpshammarRÖDHÄLLDALSVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖREN
HjältanRönningens Samfällighetsförening
Martin Hultins AB
Hjältan 441Martin Hultins Hälsocoaching
Rombäck 712

Annons:

Detaljinformation om orten Torpshammar - fastighetsdata

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånare: 444, år 2010

Här hittar du mer information om Torpshammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Torpshammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.