Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Timrå

Annons:
I orten Timrå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Timrå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Timrå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Timrå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Timrå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Timrå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Timrå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Timrå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Timrå

För dig som letar efter lediga tomter i Timrå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Timrå

Även lediga lägenheter i Timrå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Timrå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Timrå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Timrå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Timrå.

Timråbo, AB
Köpmang. 31
861 31 TIMRÅ


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ


Elpalko Timrå AB
Kabelv. 18
861 36 Timrå


ETIC Friskvård Timrå AB
Medborgarg. 1
861 34 Timrå


Skillinge Samfällighetsförening
Framnäsg. 4
861 32 TimråTimrå Trafik Center Fastigheter AB
Hantverksv


Ka Engbergs Fastigheter I Timrå AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå

Annons:

Detaljinformation om orten Timrå - fastighetsdata

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånare: 10443, år 2010

Här hittar du mer information om Timrå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Timrå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.