Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sundsvall

Annons:
I orten Sundsvall finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Sundsvall som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sundsvall. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sundsvall rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sundsvall som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sundsvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sundsvall variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sundsvall eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sundsvall

För dig som letar efter lediga tomter i Sundsvall kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sundsvall

Även lediga lägenheter i Sundsvall går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sundsvall.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sundsvall

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sundsvall. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sundsvall.

Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 25
852 32 Sundsvall


Norrlandspojkarna Fastighets AB
Esplanaden 16
852 32 Sundsvall


Mitthem AB
S. Järnvägsg. 31
852 37 SUNDSVALL


Håkan Larsson Husbesiktningar AB
Törnrosv. 2 F
857 40 Sundsvall


Mäklarringen
Nybrog. 22
852 31 SUNDSVALL


ERA Bomäklarna i Sundsvall AB
Storg. 10
852 30 Sundsvall


Folkets Hus & Park Sundsvall
Esplanaden 29
852 36 Sundsvall


SKIFU AB
Skeppareg. 5
852 34 Sundsvall


Högmans Fastighetsförmedling
Bergsg. 5
852 36 Sundsvall


immobilia Fastigheter AB
Esplanaden 26
852 36 Sundsvall


Mäklarhuset i Sundsvall AB
Esplanaden 9
852 31 SUNDSVALL


Riksbyggen
Skolhusallén 9
852 32 Sundsvall


Förvaltnings AB Nisses
Heffnersv. 32
856 33 SUNDSVALL


Fastighetsbyrån I Sundsvall, AB
Storg. 2
852 30 Sundsvall


Sbc Sveriges Bostadsrättscentrum AB
Trädgårdsg. 4
852 31 SUNDSVALL


Mats Höök Bygganalys AB
Trafikg. 11
856 44 SUNDSVALL


Peab
Thuleg. 16 A
852 32 Sundsvall


Cedab C-E Dahlberg AB
Trafikg. 54
856 44 SUNDSVALL

Annons:

Detaljinformation om orten Sundsvall - fastighetsdata

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånare: 50712, år 2010

Här hittar du mer information om Sundsvall.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sundsvall. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.