Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sundsbruk

Annons:
I orten Sundsbruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Sundsbruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sundsbruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sundsbruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sundsbruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sundsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sundsbruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sundsbruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sundsbruk

För dig som letar efter lediga tomter i Sundsbruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sundsbruk

Även lediga lägenheter i Sundsbruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sundsbruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sundsbruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sundsbruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sundsbruk.

Ljusta Aktivitet Centrum
Söndagsv. 6
863 34 SUNDSBRUK


Gimmel Servicehus Sundsvall AB
Hammarv. 31 B
863 32 SUNDSBRUKSunds Defibrator ABs Personalstiftelse
Johannedalsv. 20Huggsta Samfällighetsförening
Aprilv. 30Bröderna Byström AB
Januariv. 12Bok-Konsult I Sundsvall AB
Kantarellv. 49


Edins Entreprenad & Anläggning AB
Birstav. 21
863 33 Sundsbruk


Wh Sundsvall AB
Johannedalsv. 67
863 36 SUNDSBRUKHiåvägens Samfällighetsförening
ChampinjonvGimmel Sundsvall AB
HammarvKnölsta Samfällighetsförening
Herrgårdsbacken 33Sköns Bostäder
Söndagsv. 8

Annons:

Detaljinformation om orten Sundsbruk - fastighetsdata

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånare: 2137, år 2010

Här hittar du mer information om Sundsbruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sundsbruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.