Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stöde

Annons:
I orten Stöde finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Stöde som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stöde. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stöde rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stöde som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stöde hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stöde variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stöde eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stöde

För dig som letar efter lediga tomter i Stöde kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stöde

Även lediga lägenheter i Stöde går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stöde.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stöde

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stöde. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stöde.

Maj Öberg
Vigge 195
860 13 STÖDE


Uma Skogskonsult
Västerlo 105
860 13 STÖDE


Orrbergets Samfällighetsförening
Orrberget 145
860 13 STÖDECentrumhuset Stöde AB
Huljen 234Kullbodarnas Vägsamfällighet
Låda 2183Zetterbergs Glas Viskan
Gullrisv


Måleritjänst M. Högbom
Uslandsv. 42
860 13 STÖDE


Örasjön-Kallbäckens Samfällighetsförening
Fanbyv. 2054
860 13 STÖDETorringbodarnas Samfällighetsförening
Fanbyv. 2054Christer Holmlund
Norromängsv


Stöde Handel AB
Fanbyv.
860 13 STÖDE


Gäddtjärnsvägens Samfällighetsförening
Kälsta 117
860 13 STÖDELars Sundbergs Service AB
Viskansv. 62


Sörnedansjövägens Samfällighetsfören
Sörnedansjö 1460
860 13 STÖDEJPL Förvaltning i Norrland AB
Gyllenv


Björn Smittsarve AB
Storhullsjön 410
860 13 STÖDEVästerlo Samfällighetsförening
Västerlo 1231Lundgrens Bygg o. Fastigheter AB
Gyllenv

Annons:

Detaljinformation om orten Stöde - fastighetsdata

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånare: 572, år 2010

Här hittar du mer information om Stöde.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stöde. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.