Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sörberge

Annons:
I orten Sörberge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Sörberge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sörberge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sörberge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sörberge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sörberge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sörberge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sörberge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sörberge

För dig som letar efter lediga tomter i Sörberge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sörberge

Även lediga lägenheter i Sörberge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sörberge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sörberge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sörberge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sörberge.

Marksmen Consulting HB
Lövuddsv. 32
860 30 Sörberge


Skarvlidens Samfällighetsförening
Droppv. 9
860 30 SörbergeFastighetskontor Timrå
Sportv. 1


Conferera I Timrå AB
Sportv. 4
860 30 Sörberge


Danderyd Bulten 3 AB
Radhusg. 22
860 30 SörbergeJem Fastigheter AB
Hotell Lyktan
Violv


Jonny O Anne-Marie Olofssons Fastigheter AB
Violv. 3
860 30 SörbergeLingbo Fastigheter AB
AstervLövudden Fastigheter AB
Lövuddsv. 35Sörviks Samfällighetsförening
Radhusg


Samfälligheten Tallkotten
Solbackav. 37
860 30 SörbergeRotnäsets Samfällighetsförening
SyrenvAndré Jonsson AB
Tunv

Annons:

Detaljinformation om orten Sörberge - fastighetsdata

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånare: 3131, år 1960

Här hittar du mer information om Sörberge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sörberge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.