Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Söråker

Annons:
I orten Söråker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Söråker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Söråker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Söråker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Söråker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Söråker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Söråker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Söråker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Söråker

För dig som letar efter lediga tomter i Söråker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Söråker

Även lediga lägenheter i Söråker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Söråker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Söråker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Söråker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Söråker.

Westums städ & fastighetsservice AB
Backås 710
860 35 Söråker


Bye Rast Samfällighetsförening
Bye 710
860 35 SöråkerSlättråns Samfällighetsförening
Västerå 923Klärke Samfällighetsförening
EriksrovMat Och Fastigheter I Söråker AB
FolketshusvägenVåle Samfällighetsförening
Vålev


Highlife HB
Skäggsta 502
860 35 SöråkerMalmquist Bygg och Maskin
Svarvarböle


12-Pf, Tolv Projekt & Förvaltning
Myckeläng 608
860 35 Söråker


Sjölunds Underhållsservice AB
Åkerv. 20
860 35 SöråkerVillebo Samfällighetsförening
VålevGåltjärnsvägens Samfällighetsförening
SvarvarböleCimbex Entreprenadkonsult AB
Bondhamn 345


Storsandsledens Samfällighetsförening
Storsand 107
860 35 SöråkerDelta Terminal AB
Hamnv. 3


Stornäset Norin & Johansson
Svedje 772
860 35 Söråker


Kapellgården HB
Berge 312
860 35 SöråkerBohema Renovering
Rigstav. 49

Annons:

Detaljinformation om orten Söråker - fastighetsdata

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånare: 2312, år 2010

Här hittar du mer information om Söråker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Söråker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.