Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sollefteå

Annons:
I orten Sollefteå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Sollefteå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sollefteå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sollefteå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sollefteå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sollefteå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sollefteå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sollefteå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sollefteå

För dig som letar efter lediga tomter i Sollefteå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sollefteå

Även lediga lägenheter i Sollefteå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sollefteå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sollefteå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sollefteå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sollefteå.

Vasallen Sollefteå AB
Hågesta 221
881 41 Sollefteå


T S Fastigheter i Sollefteå AB
Långg. 5
881 33 SOLLEFTEÅ


Klövern
Nipan 21
881 52 Sollefteå


Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


Norells Fastighetsförvaltning
Storg. 61
881 31 SOLLEFTEÅ


Småföretagens Hus I Sollefteå AB
Kungsg. 7
881 30 SollefteåElektrotjänst I Sollefteå AB
Östnyland 418


Nipbyggen, AB
Maningsv. 13
881 51 SOLLEFTEÅ


O och B Norells Fastigheter AB
Storg. 61
881 31 SOLLEFTEÅ

Annons:

Detaljinformation om orten Sollefteå - fastighetsdata

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånare: 8562, år 2010

Här hittar du mer information om Sollefteå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sollefteå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.