Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skorped

Annons:
I orten Skorped finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Skorped som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skorped. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skorped rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skorped som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skorped hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skorped variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skorped eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skorped

För dig som letar efter lediga tomter i Skorped kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skorped

Även lediga lägenheter i Skorped går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skorped.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skorped

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skorped. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skorped.

Km Alltjänst & Bilservice HB
Lännäs 138
895 97 SkorpedLännäs Samfällighetsfören
LännäsSkorpeds Samfällighetsförening
KåkstadsvSödra Djupsjövägens Samfällighetsförening
DjupsjöK A Sågverksmaskiner
Norellsv. 2


Lars Hildingsson
Uberg 154
895 97 Skorped


Toriro AB
Skorpedsv. 44
895 97 Skorped


Sms Sundins Maskin i Skorped
Lännäs 129
895 97 Skorped


Skorpeds Kiosk Och Handel
Kåkstadsv. 4
895 97 Skorped

Annons:

Detaljinformation om orten Skorped - fastighetsdata

Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Yta: 33 hektar
Invånare: 168, år 2010

Här hittar du mer information om Skorped.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skorped. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.