Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Själevad

Annons:
I orten Själevad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Själevad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Själevad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Själevad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Själevad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Själevad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Själevad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Själevad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Själevad

För dig som letar efter lediga tomter i Själevad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Själevad

Även lediga lägenheter i Själevad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Själevad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Själevad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Själevad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Själevad.

BK Fastigheter i Örnsköldsvik AB
Gottnev. 41
894 31 SJÄLEVAD


Ö-viks Pump & Miljö AB, ÖPM
Svedjev. 15
894 35 SJÄLEVAD


Samhall AB
Handelsv. 1
894 35 SJÄLEVAD


TL Fastighetsbesiktning AB
Gålnässtrand 12
894 31 SJÄLEVAD


Maby Fastigheter AB
Handelsv. 6
894 35 SJÄLEVADPär Gräv & Bygg I Örnsköldsvik AB
Guldenv


Orfa Fastigheter AB
Dinarv. 6
894 30 SjälevadHans Åke Winther Management AB
Sågudden


Nicke & Petras Fastigheter AB
Margaretav. 14
894 30 SjälevadGala-Mo Samfällighetsförening
HappstaPatrik Häggblad
Sågudden


Björkuddens Samfällighetsförening
Björkudden 105
894 31 SJÄLEVADSolänget Fastighets AB
TravbananP Jonsson Fastigheter AB
KavelvJärvhaga Fastigheter AB
Handelsv. 6Själevads Biltrafik Holding AB
HampnäsvMb Västerhus AB
Västerhus


Botnia Torr-Isblästring
Onsdagsv. 16
894 30 Själevad

Annons:

Detaljinformation om orten Själevad - fastighetsdata

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Själevad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Själevad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.