Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ramvik

Annons:
I orten Ramvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Ramvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ramvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ramvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ramvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ramvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ramvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ramvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ramvik

För dig som letar efter lediga tomter i Ramvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ramvik

Även lediga lägenheter i Ramvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ramvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ramvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ramvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ramvik.

Hälledals Hus
Ramviksby 116
870 16 Ramvik


Hundsjövägens Samfällighetsförening
Hundsjö 215
870 16 RamvikMotströms Teknik
Jude


Bagarvägens Samfällighetsförening
Gammelv. 31
870 16 RamvikAlbrecht/Möllare Fastigheter
Hälledal 530Högsjö-By Samfällighetsförening
By 617Ramsjö Samfällighetsförening
RamsjöA. Wiklund Fastigheter
GammelvFastigheter Västby AB
Västby 121

Annons:

Detaljinformation om orten Ramvik - fastighetsdata

Ramvik är en tätort i Ångermanland, belägen i Härnösands kommun sånär som på en liten del som hör till Kramfors kommun. Ramvik ligger vid Ångermanälven nära Högakustenbron.

Yta: 188,92 hektar
Invånare: 681, år 2010

Här hittar du mer information om Ramvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ramvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.