Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Överhörnäs

Annons:
I orten Överhörnäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Överhörnäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Överhörnäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Överhörnäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Överhörnäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Överhörnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Överhörnäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Överhörnäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Överhörnäs

För dig som letar efter lediga tomter i Överhörnäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Överhörnäs

Även lediga lägenheter i Överhörnäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Överhörnäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Överhörnäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Överhörnäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Överhörnäs.

Tm Ulf Olofsson, AB
Haffsta 106
894 93 överhörnäs


Tungservice i Ö-vik AB
Krossv. 2
894 41 ÖVERHÖRNÄS


Jonssons Kläder
Österbillsjö 117
894 93 överhörnäs


Nyänget-Gärdals Samfällighetsförening
Gärdal 317
894 93 överhörnäsSeijsings Allservice
Kasta 232


T M Fastighetsservice
Haffsta 106
894 93 överhörnäs


Jonsson Objekt Förvaltning
Krossv. 14
894 41 ÖVERHÖRNÄS


Hanson & Co I Örnsköldsvik AB
Vägersta 120
894 93 överhörnäsSeijsings Fix, AB
Kasta 232


Jcj VVS & Fastighetsservice
Hörnäsv. 76
894 40 överhörnäs

Annons:

Detaljinformation om orten Överhörnäs - fastighetsdata

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånare: 603, år 2010

Här hittar du mer information om Överhörnäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Överhörnäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.