Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Örnsköldsvik

Annons:
I orten Örnsköldsvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Örnsköldsvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Örnsköldsvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Örnsköldsvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Örnsköldsvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Örnsköldsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Örnsköldsvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Örnsköldsvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Örnsköldsvik

För dig som letar efter lediga tomter i Örnsköldsvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Örnsköldsvik

Även lediga lägenheter i Örnsköldsvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Örnsköldsvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Örnsköldsvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Örnsköldsvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Örnsköldsvik.

Nybergs Fastigheter & Förvaltning AB
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Övikshem AB
Sjög. 4 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB
Storg. 12 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


ERA Mäklarbyrå Olsson & Nylander
Nyg. 17 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Riksbyggen
Storg. 49
891 34 örnsköldsvik


Peab
Ångermanlandsg. 28 A
891 38 örnsköldsvik


Norrstaden Förvaltnings AB
Örnsköldsg. 4
891 32 örnsköldsvik

Annons:

Detaljinformation om orten Örnsköldsvik - fastighetsdata

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånare: 28991, år 2010

Här hittar du mer information om Örnsköldsvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Örnsköldsvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.