Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nyland

Annons:
I orten Nyland finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Nyland som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nyland. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nyland rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nyland som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nyland hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nyland variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nyland eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nyland

För dig som letar efter lediga tomter i Nyland kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nyland

Även lediga lägenheter i Nyland går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nyland.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nyland

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nyland. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nyland.

Hamek Industri AB
Marknadsv. 6
870 52 Nyland


Miljö & Huskonsult AB
Strandv. 64
870 52 Nyland


HB Ödsbackens Fastighet
Templarv. 10
870 52 Nyland


Gersholmens Vägsamfällighet
Gärsholm 204
870 52 NylandP E G E I Kramfors, AB
Borgarg


Yrjas Fastigheter AB
Mästarg. 7
870 52 Nyland


Saltsjöns Vägsamfällighet
Byv. 27
870 52 NylandTjärns Samfällighetsförening
KungsgårdenNordanåkers Vägsamfällighet
NordanåkerHälsingsta Samfällighetsförening
Aspby 101Djupeds Samfällighetsförening
DjupedPrecom KB
Idrottsv. 8


Uthyrning Norrland HB
Parkv. 4
870 52 Nyland


Signalens Samfällighetsförening

Nordanåkers Samfällighetsförening
NordanåkerEds Samfällighetsförening
Sunnanåker 1230

Annons:

Detaljinformation om orten Nyland - fastighetsdata

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånare: 903, år 2010

Här hittar du mer information om Nyland.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nyland. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.