Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nordingrå

Annons:
I orten Nordingrå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Nordingrå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nordingrå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nordingrå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nordingrå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nordingrå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nordingrå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nordingrå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nordingrå

För dig som letar efter lediga tomter i Nordingrå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nordingrå

Även lediga lägenheter i Nordingrå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nordingrå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nordingrå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nordingrå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nordingrå.

Nordingrå Järn o. Färg AB
Vallenv. 23 A
870 30 NORDINGRÅ


Samägd Hyresfastighet, Nordingrå Prästbord 1:10
Körning 142
870 30 NORDINGRÅ


Järnsta Kulturförening
Vännersta 101
870 30 NORDINGRÅ


Antik & Auktionsboden
Salsåker 134
870 30 NORDINGRÅ


Pi Fastighetsservice
Vallenv. 31
870 30 NORDINGRÅ


Ac Strinnholm
Fällsvikshamn
870 30 NORDINGRÅ


Halsviksravinens Samfällighetsfören
Rävsön 450
870 30 NORDINGRÅ



Östansjö-Salsåkersvägens Samfällighetsförening
östansjö



Open Door HB
Körning 120



Västermannalandet AB
Västervalto


Nordingrå Intresse- Och Företagar- Förening
Gåsnäs 109
870 30 NORDINGRÅ


Rökstavägens Samfällighetsförening
Röksta 1233
870 30 NORDINGRÅ



Våge Samfällighetsförening
Väderkvarnsv. 6


Nordingrå Alltekniska Verkstäder AB
Häggvik 118
870 30 NORDINGRÅ



Lillklocke Samfällighetsförening
Tollsätter



AB Kvarnbäcken I Omne
Omne


Orrvikens Samfällighetsförening
Fällsvikshamn 251
870 30 NORDINGRÅ



Jtt Konsult
Binböle 103

Annons:

Detaljinformation om orten Nordingrå - fastighetsdata

Nordingrå (äldre namn även Nordingråvallen) är en tätort i Kramfors kommun, Ångermanland och kyrkbyn i Nordingrå socken.

Yta: 64,85 hektar
Invånare: 306, år 2010

Här hittar du mer information om Nordingrå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nordingrå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.