Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Njurunda

Annons:
I orten Njurunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Njurunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Njurunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Njurunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Njurunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Njurunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Njurunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Njurunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Njurunda

För dig som letar efter lediga tomter i Njurunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Njurunda

Även lediga lägenheter i Njurunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Njurunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Njurunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Njurunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Njurunda.

Fläsians Camping & Stugor
Ripv. 4
862 95 NJURUNDANjurunda Måleri AB
Guldv


C3 - Carlsson & Company HB
Skedlov. 13
862 40 NJURUNDAKlockarbergets Samfällighetsförening
Lantbrukarev. 42bk Förvaltning AB
BjörnMitt Måleri i Sundsvall
Coromantv


Galtström Invest
Galtström 165
862 96 Njurunda


P. Strömqvist El AB
Ulvberg 133
862 95 NJURUNDA


Endudo Sundsvall AB
073 - 022 06 01Njurunda Arena AB
Linv. 19
862 41 Njurunda


10 i Sundsvall, AB
Myre 101
862 95 NJURUNDANypro AB
Sockenv


Lubbavikens Förvaltnings AB
Lubban 128
862 96 NjurundaMyre Centrum 2000 AB
MyreNivren Folkdansgilles Fastighetssektion
Coromantv. 19Envido AB
Västbov


Sjöbodvikens Fastighets AB
Skatan 192
862 96 NjurundaFriléns Bygg AB
Häljum

Annons:

Detaljinformation om orten Njurunda - fastighetsdata

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånare: 13471, år 2000

Här hittar du mer information om Njurunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Njurunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.