Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Näsåker

Annons:
I orten Näsåker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Näsåker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Näsåker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Näsåker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Näsåker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Näsåker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Näsåker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Näsåker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Näsåker

För dig som letar efter lediga tomter i Näsåker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Näsåker

Även lediga lägenheter i Näsåker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Näsåker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Näsåker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Näsåker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Näsåker.

Harrelinds Fastighetsbyrå AB
Pelle Molins v. 1
880 30 NÄSÅKER


Omsjö Camping
Omsjö
880 30 NÄSÅKER


Dynamik Hälsa & Friskvård AB
Hålafors 224
880 30 NÄSÅKERSjälanders Fastighetsförvaltning AB
Storg

Annons:

Detaljinformation om orten Näsåker - fastighetsdata

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånare: 513, år 2010

Här hittar du mer information om Näsåker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Näsåker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.