Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mellansel

Annons:
I orten Mellansel finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Mellansel som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mellansel. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mellansel rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mellansel som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mellansel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mellansel variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mellansel eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mellansel

För dig som letar efter lediga tomter i Mellansel kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mellansel

Även lediga lägenheter i Mellansel går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mellansel.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mellansel

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mellansel. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mellansel.

Sommarkällans Samfällighetsförening

Mellansels Folkhögskola AB
TingshusgIlmart Fastigheter AB
Utteråv. 27

Annons:

Detaljinformation om orten Mellansel - fastighetsdata

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånare: 827, år 2010

Här hittar du mer information om Mellansel.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mellansel. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.