Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Matfors

Annons:
I orten Matfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Matfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Matfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Matfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Matfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Matfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Matfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Matfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Matfors

För dig som letar efter lediga tomter i Matfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Matfors

Även lediga lägenheter i Matfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Matfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Matfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Matfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Matfors.

Hyalus Fastigheter AB
Vallfartsv. 8
864 33 MatforsPosada AB
StorjordenvHB Hasselbacken I Sundsvall
StorjordenvSbl Engineering AB
Ängomsv. 42Kjell Eriksson Årsta 1;58
Rännöv. 56


Norrfjolsta Samfällighetsförening
Norrfjolsta 134
864 92 MATFORSThomas Boman Firma
Kampåkern


Nison Husagent AB
Lönegrensv. 3
864 33 MatforsLundevägens Samfällighetsförening
LundeBack Fordonsteknik
Rännö


Lucksta Fastigheter AB
Lindv. 19
864 92 MATFORS


Söromsjövägens Samfällighetsförening
Norrböle 4561
864 92 MATFORSM.E. Blomqvist Invest AB
Munkv


Jonssons Bulkfrakt AB
Rude 186
864 91 Matfors


Attmar Fastighets AB
Sörböle 107
864 92 MATFORSAB Solut Förvaltning
Östansjö 134Pehr-Hansgården Fiske- Och Naturupplevelser
Hamre 125


Vitakor AB
Specksta 105
864 91 Matfors

Annons:

Detaljinformation om orten Matfors - fastighetsdata

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånare: 3201, år 2010

Här hittar du mer information om Matfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Matfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.