Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljungaverk

Annons:
I orten Ljungaverk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Ljungaverk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljungaverk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljungaverk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljungaverk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljungaverk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljungaverk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljungaverk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljungaverk

För dig som letar efter lediga tomter i Ljungaverk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljungaverk

Även lediga lägenheter i Ljungaverk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljungaverk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljungaverk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljungaverk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljungaverk.

Borråsens Samfällighetsförening

Dahlströms På Norrgården AB
KaskoHåkki
Industriområdet


Ljungaverks Vägförening
Hussborgsv. 23
840 10 LjungaverkLjungafors Fastigheter AB
Folkets Husv. 36


Hjelm Invest HB
Ängsv. 23
840 10 LjungaverkHem & Fastighet Service I Ljungaverk AB
Folkets Husv. 38Ljungaverks Anställdas Försäkringsförening
Småbodarnas Samfällighetsförening
Paradisets Samfällighetsförening
Johannisberg

Annons:

Detaljinformation om orten Ljungaverk - fastighetsdata

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånare: 885, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungaverk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljungaverk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.