Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Liden

Annons:
I orten Liden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Liden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Liden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Liden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Liden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Liden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Liden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Liden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Liden

För dig som letar efter lediga tomter i Liden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Liden

Även lediga lägenheter i Liden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Liden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Liden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Liden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Liden.

Järkvissle Samfällighetsförening
Järkvissle 2253
860 41 LIDENÖsterflygge Samfällighetsförening
Klockar Eriks v. 4Thomas Sjölund
åsen


Träs- och Skarpmyrarnas Samfäl.Fören
Järkvissle 2285
860 41 LIDENTransformer L H Wästfelt AB
Husåsv. 60


Järkvissleallmänningens Samfällighetsförening
Järkvissle 2227
860 41 LIDENRännbergsvägens Samfällighetsförenin
Sillre 2147Bra Boende I Liden, AB
Husåsv. 21 A


Anundgårds Handel HB
Anundgård 180
860 41 LIDEN


Källmyrvägens Vägsamfällighet
Sunnås 114
860 41 LIDENFmb Entreprenad
Dacke


Wiklunds Fastighetsinvest AB
Anundgård 148
860 41 LIDENLidens Blomsterfond
Klockar Eriks v. 2Åsenvägens Samfällighetsförening
åsenNorra Vike Samfällighetsförening
AnundgårdZille Collection&Liden AB
Lidenv

Annons:

Detaljinformation om orten Liden - fastighetsdata

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånare: 254, år 2010

Här hittar du mer information om Liden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Liden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.