Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Långsele

Annons:
I orten Långsele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Långsele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Långsele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Långsele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Långsele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Långsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Långsele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Långsele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Långsele

För dig som letar efter lediga tomter i Långsele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Långsele

Även lediga lägenheter i Långsele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Långsele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Långsele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Långsele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Långsele.

M&Y Fastigheter AB
Hantverksg. 9
882 40 Långsele


Maskinkonsult Lt AB
Bruksv. 5
882 91 LångseleKuben I Långsele AB
IdrottsvBill Oskar Ring
Nyland


Berg Invest I Långsele AB
Stationsg. 1
882 30 LÅNGSELE


Christina & Dave Persson Fastighetsförvaltning
Erstav. 9
882 30 LÅNGSELE


Roger Granlunds Fastigheter AB
Hamre- 112
882 91 Långsele

Annons:

Detaljinformation om orten Långsele - fastighetsdata

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånare: 1584, år 2010

Här hittar du mer information om Långsele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Långsele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.