Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kvissleby

Annons:
I orten Kvissleby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Kvissleby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kvissleby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kvissleby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kvissleby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kvissleby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kvissleby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kvissleby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kvissleby

För dig som letar efter lediga tomter i Kvissleby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kvissleby

Även lediga lägenheter i Kvissleby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kvissleby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kvissleby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kvissleby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kvissleby.

Nolby Bygg AB
Lunav. 8
862 32 KVISSLEBY


Däckteam
Essviksv. 62
862 34 KVISSLEBY


Gre W Måleri, AB
Flottarv. 30
862 34 KVISSLEBY


Grundus AB

Hantverkshuset Svartvik AB
Svartviksv. 20


Harabergets Samfällighetsförening
Essviksv. 4 G
862 34 KVISSLEBYSangis-Bodö Vägsamfällighetsförening
JuniskärsvSemiramis AB
Vegav. 4


Eric Tjernberg AB
Tingstav. 4
862 32 KVISSLEBY


Sundsvalls Golfklubb /Klubbhusrörelsen/
Golfv. 5
862 34 KVISSLEBY


Hemmanets Samfällighetsförening
Hällev. 11 D
862 33 KvisslebyHavssundet Fastigheter AB
Kontorsv. 5Mid Swede Invest, AB
Juniv


Östeman, Anders Gottfrid
Killingskärsv. 83
862 91 Kvissleby


Jmg Fix AB
Trålv. 2
862 91 Kvissleby


Swea Kusten AB
Kaparv. 6 E
862 33 KvisslebyNt Fastighetsförvaltning AB
Byv. 8MP Rör o. Fastighetsservice
Juniv. 92

Annons:

Detaljinformation om orten Kvissleby - fastighetsdata

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen vid E4 cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby.

Yta: 189,24 hektar
Invånare: 2614, år 2010

Här hittar du mer information om Kvissleby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kvissleby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.