Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kramfors

Annons:
I orten Kramfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Kramfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kramfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kramfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kramfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kramfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kramfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kramfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kramfors

För dig som letar efter lediga tomter i Kramfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kramfors

Även lediga lägenheter i Kramfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kramfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kramfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kramfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kramfors.

Krambo Bostads AB
Biblioteksg. 10
872 30 KRAMFORS


Brunne Fastigheter AB
Magasinsv.
KRAMFORSA L Berglund HB
Bruksg


Ryggakuten i Kramfors
Radhusv. 23
872 31 Kramfors


Ivan Hägglunds Måleri AB
Solv. 24
872 33 Kramfors

Annons:

Detaljinformation om orten Kramfors - fastighetsdata

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånare: 5990, år 2010

Här hittar du mer information om Kramfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kramfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.