Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Junsele

Annons:
I orten Junsele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Junsele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Junsele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Junsele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Junsele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Junsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Junsele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Junsele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Junsele

För dig som letar efter lediga tomter i Junsele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Junsele

Även lediga lägenheter i Junsele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Junsele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Junsele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Junsele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Junsele.

Kl Consulting
Gulsele 202
880 37 Junsele


Konsult Resurs Sverige AB
Gärdsele 105
880 37 JunseleJ Palmén Elektro AB
KolonivBölen 161
BölenFröet I Junsele AB
Svanströmsv. 5Palmén, Jan
Koloniv. 10


Däckonomen i Junsele
Hantverksv. 4
880 37 Junsele


Seek Rental Junsele AB
Köpmang. 8
880 37 Junsele


Junsele B&B AB
Köpmang. 37
880 37 Junsele

Annons:

Detaljinformation om orten Junsele - fastighetsdata

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånare: 895, år 2010

Här hittar du mer information om Junsele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Junsele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.